Home 

Baken in pensioenwereld

Pensioenuitvoering en vermogensbeheer, dat zijn de kernactiviteiten van MN. Wij genieten het vertrouwen van een groot aantal bedrijfstak- en ondernemingspensioenfondsen. Voor bijna 2 miljoen Nederlanders verzorgen onze circa 1.150 gedreven medewerkers een begrijpelijk en betaalbaar pensioen.

Lees meer >

18-12-2014 | Directievoorzitter Ruud Hagendijk kondigt vertrek aan bij MN
Drs. Ruud Hagendijk (1952), voorzitter van de Hoofddirectie van MN, heeft vandaag bekend gemaakt dat hij MN in 2015 verlaat. Er wordt in de loop van 2015 een opvolger voor hem aangesteld. Deze persoon wordt door Ruud Hagendijk ingewerkt, waarbij taken geleidelijk worden overdragen.
Lees meer >

21-11-2014 | MN start veranderprogramma
MN start een veranderprogramma dat de organisatie klantgerichter, efficiënter en slagvaardiger moet maken. Met het programma ‘MN 3.0’ anticipeert de uitvoerder van pensioenregelingen, sociale regelingen en verzekeringen op de huidige en toekomstige ontwikkelingen in de pensioensector en veranderende klanteisen. Het traject duurt naar verwachting vier jaar. Met het initiatief voor het veranderprogramma neemt MN de regie over de ontwikkeling van de organisatie.
Lees meer >