Home 

Baken in pensioenwereld

Pensioenuitvoering en vermogensbeheer, dat zijn de kernactiviteiten van MN. Wij genieten het vertrouwen van een groot aantal bedrijfstak- en ondernemingspensioenfondsen. Voor bijna 2 miljoen Nederlanders verzorgen onze circa 1.150 gedreven medewerkers een begrijpelijk en betaalbaar pensioen.

Lees meer >

13-04-2015 | René van de Kieft opvolger van Ruud Hagendijk als directievoorzitter MN
Directievoorzitter van MN drs. R. (Ruud) Hagendijk wordt opgevolgd door drs. L.C. (René) van de Kieft RC MAC. De nieuwe directievoorzitter start op 1 mei bij MN. De aanstelling van René van de Kieft bij MN is geaccordeerd door de aandeelhoudersvergadering, maar nog onder voorbehoud van toetsing door de AFM.
Lees meer >

18-02-2015 | De introductie van het Algemeen pensioenfonds
MN en haar opdrachtgevers hebben met veel interesse kennisgenomen van de introductie van het Algemeen pensioenfonds (APF). Het APF is een welkome aanvulling op de bestaande mogelijkheden tot bundeling van pensioenregelingen. Daarmee kan het een betekenisvolle bijdrage leveren aan de consolidatie in de pensioensector. In het wetsvoorstel dat op 19 december jl. door Staatssecretaris Klijnsma naar de Kamer is gestuurd zijn veel van onze vragen in de reactie op de consultatie beantwoord.
Lees meer >