Naar publicatie overzicht

Nieuwbouwproject Park Waaijenstein opgeleverd

05-10-2021
Auteur mn

Het nieuwbouwproject Park Waaijenstein in Nijmegen is dinsdag 5 oktober opgeleverd aan MN's opdrachtgever Bedrijfspensioenfonds voor de Koopvaardij en aansluitend 67 huurders. 

Het appartementengebouw bestaat uit 67 luxe huurappartementen en ligt in de wijk Oosterhout te Nijmegen. De omgeving is lommerijk en groen,  en heeft alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik. Park Waaijenstein bestaat in totaal uit 5 separate gebouwen die samen een carré vormen rondom een centraal binnenhof. 

De huurappartementen variëren in grootte van 73 tot 96 m² en hebben een huurprijs vanaf € 900,- per maand inclusief een parkeerplaats in de garage op de begane grond. De woningen zijn volledig gasloos, hebben een hoogwaardige kwaliteit en zijn allen voorzien van een buitenruimte. De voortgang van de bouw en ook de verhuur zijn ondanks corona goed verlopen. Alle woningen waren op het moment van oplevering verhuurd.

Met de oplevering van dit woningcomplex komt MN tegemoet aan de strategie om namens opdrachtgever Bpf Koopvaardij te investeren in middenhuurwoningen. Bovendien wordt met de oplevering van dit complex bijgedragen aan het reduceren van de spanning op de lokale woningmarkt.

Wil je meer weten over ons Nederlands vastgoed? Kijk dan hier.