Naar publicatie overzicht

MN wint Institutional Investor Benelux Awards

26-10-2018
Auteur MN

MN heeft deze week Institutional Investor Benelux Awards gewonnen in de categorieën ‘Best use of Private Equity’ en ‘Best use of infrastructure’.

Brian Frieser (Senior Portfolio Manager Private Equity & Infrastructure) nam de prijs voor ‘Best use of Private Equity’ in ontvangst vanwege de gedisciplineerde en prudente wijze waarop met het team Private Equity al jaren voor diverse institutionele klanten in deze beleggingscategorie investeert. 

Wezenlijke bijdrage aan duurzaamheid
Arjan van Wieren (hoofd Multi-Management Private Equity, Infra, OG en Equities) mocht namen het team Infrastructuur de prijs voor ‘Best use of infrastructure’ in ontvangst nemen. De jury meldde dat dit team van MN met haar actieve infrastructure investment policy in onder andere renewables een wezenlijke bijdrage aan duurzaamheid en impact investment heeft geleverd. 

Eervolle vermelding
Een eervolle vermelding was er voor de manier waarop het team van Karlijn van Lierop (hoofd Responsible Investment & Governance) omgaat met responsible investments & sustainability in alternative investments.