Naar publicatie overzicht

Nieuwbouwproject De President in Den Haag is opgeleverd aan PMT

22-06-2019
Auteur MN

Donderdag 20 juni heeft bouwer Heembouw Wonen in Den Haag nieuwbouwproject De President opgeleverd aan onze opdrachtgever PMT. Deze week worden de sleutels van de laatste appartementen aan de huurders overhandigd.

De President is centraal gesitueerd tussen hartje Den Haag en de kust met z’n mooie strand en duinen en omvat 157 appartementen, waarvan 133 huurappartementen, 22 koopappartementen en 2 penthouses. MN verhuurt de 133 vrije sector huurappartementen namens PMT. 

Het project is een herontwikkeling van de verouderde kantoorlocatie aan het Verhulstplein op de hoek van de Conradkade en de President Kennedylaan, wat nu het Nieuwe Haagsche Kwartier wordt genoemd. De 133 hoogwaardig afgewerkte huurappartementen met een oppervlakte variërend van 60 tot 139 m2 zijn volgens de laatste normen en richtlijnen gebouwd. Dat betekent dat de appartementen duurzaam en energiezuinig zijn, wat behoorlijk scheelt in de energierekening van de huurders. Ook zullen de huurders een positief verschil merken op het gebied van wooncomfort.
 
Opmerkelijk is het gevelkunstwerk, een zogenaamd graffito van beeldend kunstenaar Harry op de Laak, dat pronkte op de zijkant van het voormalige kantoorgebouw en dat ook nu weer een prominente plek heeft gekregen op de kopgevel van het woongebouw. 

MN ziet dit project als een succesvolle nieuwbouwontwikkeling en een waardevolle aanvulling op de woningportefeuille van PMT.

Wilt u meer weten over Onroerend Goed Nederland van MN, kijk dan hier