Publicaties

René van de Kieft vertrekt bij MN

René van de Kieft (54) stopt als directievoorzitter van MN. Van de Kieft vertrekt uit eigener beweging bij de pensioenuitvoerder in Den Haag om meer invulling te kunnen geven aan zijn persoonlijke maatschappelijke ambities en drijfveren. ‘Ik zie mijn eigen missie als breder dan wat als directievoorzitter van een pensioenuitvoerder mogelijk is’, is zijn conclusie. Hij bouwt zijn huidige positie in de komende maanden af en verwacht MN in juli te verlaten.

Pers • 13 maart 2018

'Het gaat om connectie, niet om commercie'

Dat de wereld in de afgelopen tien á vijftien jaar ingrijpend is veranderd, is merkbaar op vele fronten. Populisme, protectionisme en geopolitiek hebben de tegenstellingen verscherpt, en ze domineren het sentiment in de internationale samenleving: van politiek debat of toonzetting in media, tot de mores op de financiële markten. Gerald Cartigny, CIO van MN, verwacht daardoor steeds meer behoefte aan 'verbinders', zo vertelt hij in Financial Investigator.

Visie • 19 februari 2018
Toon meer nieuws

Jaarverslagen

2017

MN Jaarverslag 2016

MN Jaarverslag Maatschappelijk Verantwoord Beleggen 2016

Socially Responsible Investment Annual Report 2016 

Position papers

MN volgt politieke en maatschappelijke ontwikkelingen en vraagt aandacht voor onze belangen bij partijen in Den Haag en Brussel.

Archief

Hier vindt u de financiële jaarverslagen en de MVO-verslagen over de jaren 2015, 2014, 2013 en 2012.

Bekijk het archief