Terug naar Vermogensbeheer

MN in Nederlands vastgoed

Foto: woontoren B'MINE Amsterdam (links) in vastgoedportefeuille PMT

MN belegt al in Nederlands vastgoed sinds 1948. De helft van de beleggingen in onroerend goed zit in woningen, dertig procent in winkels, vijftien procent in kantoren en het overige betreft vooral parkeergarages. Het gaat om langetermijninvesteringen voor de opdrachtgevers Pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT) en Bpf Koopvaardij; MN koopt objecten aan met de intentie om deze vijftien tot twintig jaar te verhuren. Daarnaast richten MN en haar opdrachtgevers zich op een duurzaam beleggingsbeleid. Ze zijn er namelijk van overtuigd dat beleggingen alleen goed kunnen renderen als de economie zich verantwoord kan ontwikkelen. Een mooie bijkomstigheid is dat verduurzaming van de woningportefeuille door de installatiebranche, werkgelegenheid creëert voor de achterban van PMT. 

 

 


MN Onroerend Goed Nederland (MN OGNL) is een multidisciplinair en slagvaardig team, dat op duurzame en innovatieve wijze de Nederlandse vastgoedportefeuille beheert. De collega's van MN OGNL hebben uitgebreide kennis van zowel de woningmarkt als de commerciële sector. MN zoekt daarbij als belegger nadrukkelijk de samenwerking met gemeentes, ontwikkelaars en woningcorporaties. 

Key Facts MN Onroerend Goed Nederland (per 30 juni 2018)


Totaal belegd vermogen in vastgoed: ruim 2 miljard
Opdrachtgevers: 2
Regio: Nederland

Aantal woningen: 5.700 eenheden
Totale oppervlakte woningen: ca. 599.000 m2

Aantal winkels: 348 eenheden
Totale oppervlakte winkels: ca. 133.500 m2

Aantal kantoorgebouwen: 29
Totale oppervlakte kantoren: ca. 126.000 m2Meer weten? Neem dan contact op via OGNL@mn.nl. of telefoonnummer 070-3160336.