MN in Nederlands vastgoed

MN investeert namens Pensioenfonds Metaal & Techniek en het Bedrijfspensioenfonds voor de Koopvaardij in Nederlands vastgoed.

Gelderse Roos in Arnhem
Foto:  Mike Rikken

Key Facts (per ultimo Q4 2022)

Ruim

0 mld.

totaal vermogen in Nederlands vastgoed

Meer dan

0 

jaar ervaring

Totaal

0 m2

verhuurbare vloeroppervlakte

Wat doen we?

MN Dutch Real Estate (MN DRE) belegt al sinds 1948 in Nederlands vastgoed en investeert namens Pensioenfonds Metaal en Techniek en het Bedrijfspensioenfonds voor de Koopvaardij in woningen, winkels en kantoren. Als verantwoord belegger investeren we voor de lange termijn en vanuit een maatschappelijke doelstelling. Risicospreiding en het behalen van een stabiel langjarig rendement zijn daarbij het uitgangspunt. Met onze investeringen in Nederlands vastgoed dragen we bij aan de pensioenvoorziening én aan de dagelijkse leefomgeving. Een mooie bijkomstigheid is dat verduurzaming van de vastgoedportefeuille door de installatiebranche, werkgelegenheid creëert voor de achterban van PMT.

Wat kenmerkt MN Dutch Real Estate nog meer?

  • Stabiele rendementen
  • Duurzame en verantwoorde beleggingen
  • Multidisciplinair en slagvaardig team
  • Kennis van de woningmarkt en commerciële sector


Investeringsprofielen 2023 per sector

Investeringsprofiel Woningen 2023
Investeringsprofiel Kantoren 2023
Investeringsprofiel Winkels 2023


Het team

MN Dutch Real Estate (MN DRE) is een multidisciplinair en slagvaardig team, dat op duurzame en innovatieve wijze de Nederlandse vastgoedportefeuille beheert. De collega's van MN DRE hebben uitgebreide kennis van zowel de woningmarkt als de commerciële vastgoedsector.