MN in Nederlands vastgoed

MN investeert namens Pensioenfonds Metaal & Techniek en het Bedrijfspensioenfonds voor de Koopvaardij in Nederlands onroerend goed.

Gelderse Roos in Arnhem
Foto:  Mike Rikken

Key Facts (Q1 2020)

Ruim

0 mld.

totaal belegd vermogen in Nederlands vastgoed

Meer dan

0 

jaar ervaring

Totaal

0 m2

verhuurbare vloeroppervlakte

Wat doen we?

MN belegt al sinds 1948 in Nederlands vastgoed. De helft van de beleggingen in vastgoed zit in woningen, dertig procent in winkels, vijftien procent in kantoren en het overige betreft vooral parkeergarages. Het gaat om langetermijninvesteringen voor de opdrachtgevers Pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT) en Bpf Koopvaardij; MN koopt objecten aan met de intentie om deze twintig jaar en langer te verhuren. Daarnaast richten MN en haar opdrachtgevers zich op een duurzaam beleggingsbeleid. Ze zijn ervan overtuigd dat beleggingen alleen goed kunnen renderen als de economie zich verantwoord kan ontwikkelen. Een mooie bijkomstigheid is dat verduurzaming van de woningportefeuille door de installatiebranche, werkgelegenheid creëert voor de achterban van PMT.

Wat kenmerkt MN Onroerend Goed Nederland?

  • Ruim 2,8 miljard belegd vermogen in vastgoed
  • Meer dan 70 jaar ervaring
  • Stabiele rendementen
  • Duurzame en verantwoorde beleggingen
  • Multidisciplinair en slagvaardig team
  • Kennis van de woningmarkt en commerciële sector


Investeringsprofielen 2020 per sector

Investeringsprofiel Woningen 2020
Investeringsprofiel Winkels 2020
Investeringsprofiel Kantoren 2020


Het team

MN Onroerend Goed Nederland (MN OGNL) is een multidisciplinair en slagvaardig team, dat op duurzame en innovatieve wijze de Nederlandse vastgoedportefeuille beheert. De collega's van MN OGNL hebben uitgebreide kennis van zowel de woningmarkt als de commerciële vastgoedsector. 

Wilt u meer informatie over onze beleggingen in Nederlands vastgoed?