MN in Nederlands vastgoed

MN investeert namens Pensioenfonds Metaal & Techniek en het Bedrijfspensioenfonds voor de Koopvaardij in Nederlands vastgoed.

Gelderse Roos in Arnhem
Foto:  Mike Rikken

Key Facts (per ultimo Q4 2021)

Ruim

0 mld.

totaal vermogen in Nederlands vastgoed

Meer dan

0 

jaar ervaring

Totaal

0 m2

verhuurbare vloeroppervlakte

Wat doen we?

MN Dutch Real Estate (MN DRE) belegt al sinds 1948 in Nederlands vastgoed. De helft van de beleggingen in vastgoed zit in woningen, dertig procent in winkels, vijftien procent in kantoren en het overige betreft vooral parkeergarages. Het gaat om langetermijninvesteringen voor de opdrachtgevers Pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT) en Bpf Koopvaardij; MN DRE koopt objecten aan met de intentie om deze twintig jaar en langer te verhuren. Daarnaast richten MN DRE en haar opdrachtgevers zich op een duurzaam beleggingsbeleid. Ze zijn ervan overtuigd dat beleggingen alleen goed kunnen renderen als de economie zich verantwoord kan ontwikkelen. Een mooie bijkomstigheid is dat verduurzaming van de woningportefeuille door de installatiebranche, werkgelegenheid creëert voor de achterban van PMT.

Wat kenmerkt MN Dutch Real Estate nog meer?

  • Stabiele rendementen
  • Duurzame en verantwoorde beleggingen
  • Multidisciplinair en slagvaardig team
  • Kennis van de woningmarkt en commerciële sector


Investeringsprofielen 2022 per sector

Investeringsprofiel Woningen 2022
Investeringsprofiel Kantoren 2022
Investeringsprofiel Winkels 2022


Het team

MN Dutch Real Estate (MN DRE) is een multidisciplinair en slagvaardig team, dat op duurzame en innovatieve wijze de Nederlandse vastgoedportefeuille beheert. De collega's van MN DRE hebben uitgebreide kennis van zowel de woningmarkt als de commerciële vastgoedsector.