Het team

MN Onroerend Goed Nederland (MN OGNL) is een multidisciplinair en slagvaardig team. Binnen MN zijn we de specialisten in het beleggen in Nederlands vastgoed. Met 23 enthousiaste collega's doen we het asset management van de woning-, winkel- en kantoorobjecten van onze opdrachtgevers PMT en Bpf Koopvaardij. 

Het acquisitieteam is verantwoordelijk voor de aankoop van objecten, zowel bestaande bouw als nieuwbouw. In geval van nieuwbouw verzorgt dit team ook de coördinatie gedurende het bouwtraject. Nieuwe projecten worden onder andere via tenders of in samenwerking met marktpartijen geacquireerd. Het team Technisch management is nauw betrokken bij nieuwbouwprojecten en ondersteunt het acquisitieteam bij de aankoop van bestaande bouw. Daarnaast coördineren de technisch managers het onderhoud van de objecten in de exploitatieportefeuille. 

De eindverantwoordelijkheid voor de exploitatie van de portefeuille ligt bij het team Portefeuillemanagement. MN OGNL verzorgt haar eigen administratie en de oplevering van rapportages. Bij de exploitatie en verhuur van de objecten in de portefeuille werken we nauw samen met een aantal geselecteerde vastgoedbeheerders door heel Nederland en met lokale makelaars. Voor het verwerven van projecten werkt ons team nauw samen met bijvoorbeeld ontwikkelaars, aannemers, gemeentes en woningcorporaties.

MN

Heeft u een vraag?

Secretariaat OGNL
  ognl@mn.nl
070-3160336

Wij geloven in de stationsgebieden!

by Patrick Ruwiel
Lees hier het interview met Patrick Ruwiel uit de nieuwsbrief van VG Visie.


Patrick Ruwiel | Director Dutch Real Estate

Ing. P.H.J. (Patrick) Ruwiel MRE MRICS (1963) vervult sinds 1 januari 2019 de rol van director Dutch Real Estate bij MN. Patrick is geen onbekende van MN. Hij was tien jaar geleden ook al in dienst van MN als fund manager International Real Estate. 

Patrick werkte voorheen in diverse management- en bestuursfuncties bij onder andere NSI, Delta Lloyd en Grontmij (inmiddels Sweco) en het door hem opgerichte adviesbureau RCG B.V. Daarnaast is hij sinds jaren als ‘fellow’ verbonden aan de Amsterdam School of Real Estate. 
In 1989 begon hij zijn carrière bij Makelaarskantoor De Boer Den Hartog Hooft in Amsterdam bij de afdelingen vastgoedmanagement en bedrijfsmakelaardij. Hij studeerde Technische Bedrijfskunde aan de Amstel HTS in Amsterdam en rondde in 1994 zijn MRE af aan de Amsterdam School of Real Estate.


  + 31 (0) 6 557 82 651
  patrick.ruwiel@mn.nl 
  Patrick Ruwiel

Volg MN Onroerend Goed Nederland op Facebook en Instagram:

Wilt u meer informatie over onze beleggingen in Nederlands vastgoed?