Nieuwbouwproject Kadanz in Waalwijk

Aan de Koetshuislaan in de nieuwe Waalwijkse woonwijk Landgoed Driessen is in opdracht van PMT het nieuwbouwproject Kadanz gerealiseerd. Kadanz bestaat uit twee modern vormgegeven gebouwen met in totaal 67 appartementen in het middenhuursegment. Met dit complex wordt er invulling gegeven aan de grote vraag naar betaalbare huurwoningen in Waalwijk. Daarnaast is het complex energiezuinig (energielabel A), waardoor het voldoet aan de laatste eisen op het gebied van duurzaamheid.

De hoogwaardig afgewerkte 3-kamerappartementen variëren in grootte van 75 tot 85 m2 en hebben verdiepingshoge ramen. Allen zijn voorzien van vloerverwarming, een ruim balkon, een moderne badkamer en een mooie keuken met inbouwapparatuur. In de kelder is voor iedere huurder een berging beschikbaar en op de begane grond een privé parkeerplaats op een besloten parkeerterrein.  

De 67 huurappartementen met privé parkeerplaats worden verhuurd vanaf € 750,- tot € 895,- (exclusief € 60,- servicekosten). Het eerste blok is in december 2018 opgeleverd. Het tweede blok is in medio februari 2019 opgeleverd.