Nieuwbouwprojecten

Concorde - Utrecht

Het project omvat in totaal 215 huurappartementen, verdeeld over twee woonblokken van respectievelijk zeven en zestien bouwlagen. De twee woonblokken worden verbonden door een gezamenlijke binnentuin. Van de 215 appartementen zijn er 40 bestemd voor de sociale huur en 45 voor de middenhuur. Ook komen er 82 parkeerplaatsen.

Allereerst wordt gestart met de sloop van de bestaande gebouwen op deze plek. De oplevering van de appartementen zal eind 2024 plaatsvinden. 

Lees meer

Oostzijderpark - Zaandam

Een nieuwe Zaanse woonwijk met in totaal circa 530 woningen voor jong en oud, in een klimaatbestendige wijk met veel groen, dichtbij het station.

Het project bestaat uit 126 vrije sector huurappartementen, 45 middenhuurappartementen, 644 m2 horeca en een parkeergarage met 157 parkeerplaatsen. Na verwachting zal het project in de zomer van 2023 worden opgeleverd.

Lees meer

Amadeiro - 's-Hertogenbosch

Voormalige telefooncentrale in Den Bosch krijgt een mix van wonen en werken. 

Het nieuwe stukje stad in het Zuidwalkwartier zal bestaan uit een mix van appartementen en stadse woningen van een hoge kwaliteit met een hoog huurderscomfort. In het noordelijke deel komen 62 sociale huurwoningen en in het zuidelijke deel komen 158 middensegment- en vrije sector huurwoningen met ondergronds parkeren. Twee gebouwvleugels rondom het trappenhuis blijven behouden en worden gerenoveerd naar een modern en hoogwaardig kantoorgebouw. De start van deze gebiedsontwikkeling staat gepland voor eind 2020. In 2023 zal het project worden opgeleverd.

Lees meer

Bastiaanpoort - Delft

In het hartje van Delft komen 63 schitterende nieuwbouwappartementen in de ‘Bastiaanpoort’. Het wordt een mix van 18 tweekamerappartementen van 50 – 52 m², 33 appartementen van 65 – 100 m² en 12 grotere appartementen van 120 – 130 m². Op de plek waar jaren de vertrouwde V&D stond, is gestart met de bouw van deze appartementen. Op de begane grond, komen winkelruimtes met oa. Albert Heijn.

Lees meer
De Strandkrab

De Strandkrab - Bergen op Zoom

Het nieuwbouwproject De Strandkrab bestaat uit 33 hoogwaardige middenhuurappartementen in de nieuwbouwwijk De Markiezaten en is prachtig gelegen aan het water. Alle 33 woningen zijn driekamerappartementen van gemiddeld 73 m2 groot en beschikken over een ruim balkon en een berging op de begane grond.


Lees meer

Adagio - Den Haag

Woontoren Adagio bestaat uit 268 huurappartementen en circa 1.200m2 aan commerciële ruimte en vormt met zijn 90 meter het hoogste punt van de ontwikkelcombinatie Sonate Spuikwartier. Alle appartementen zullen worden aangeboden in het huursegment. Daarmee levert dit project niet alleen een belangrijke bijdrage aan de uitbreiding van de totale voorraad huurwoningen van Den Haag, maar ook aan de skyline van de stad. Inmiddels is de bouw gestart en wordt Adagio in het eerste kwartaal van 2024 opgeleverd. 

Lees meer

Park Waaijenstein - Nijmegen 

Het nieuwbouwproject Park Waaijenstein wordt gebouwd in de nieuwe wijk Oosterhout in Nijmegen. Het project bestaat in totaal uit 85 appartementen, waarvan 67 huurappartementen voor de vrije sectorhuur. De overige 18 appartementen worden door ontwikkelaar Ter Steege Bouw Vastgoed verkocht in de vrije verkoop. De appartementen kennen een oppervlakte variërend van circa 73 tot 95 m2. De verwachting voor de start bouw is oktober 2019 en de oplevering voor de zomer van 2021.

Lees meer

Wilt u meer informatie over onze beleggingen in Nederlands vastgoed?