Nieuwbouwprojecten

Crossroads - Amsterdam

De ontwikkeling bestaat uit twee woontorens met een commerciële plint en behelst in totaal circa 31.000 vierkante meter. De oostelijke toren bestaat uit 132 studentenwoningen die samen met De Key worden ontwikkeld en MN DRE heeft 119 middenhuurwoningen, 120 vrijesectorwoningen en de commerciële plint aangekocht.   

Naar verwachting gaat de bouw van Crossroads in 2022 van start. 

Lees meer

Ambonstraat - Alphen aan den Rijn

Het project omvat in totaal 60 huurappartementen, verdeeld over vijf woonlagen, waarvan het grootste deel in de vrije sector. De invulling van het gebouw kenmerkt zich door een diversiteit aan woningtypes en oppervlaktes, waarbij alle woningen de beschikking hebben over een privé buitenruimte. Ook komt er een parkeervoorziening voor bewoners en diverse openbare parkeerplaatsen rondom het gebouw.

De sloop en bouw starten in het 4e kwartaal van 2021. 

Lees meer

Concorde - Utrecht

Het project omvat in totaal 215 huurappartementen, verdeeld over twee woonblokken van respectievelijk zeven en zestien bouwlagen. De twee woonblokken worden verbonden door een gezamenlijke binnentuin. Van de 215 appartementen zijn er 40 bestemd voor de sociale huur en 45 voor de middenhuur. Ook komen er 82 parkeerplaatsen.

Allereerst wordt gestart met de sloop van de bestaande gebouwen op deze plek. De oplevering van de appartementen zal eind 2024 plaatsvinden. 

Lees meer

Oostzijderpark - Zaandam

Een nieuwe Zaanse woonwijk met in totaal circa 530 woningen voor jong en oud, in een klimaatbestendige wijk met veel groen, dichtbij het station.

Het project bestaat uit 126 vrije sector huurappartementen, 45 middenhuurappartementen, 644 m2 horeca en een parkeergarage met 157 parkeerplaatsen. Naar verwachting zal het project in de zomer van 2023 worden opgeleverd.

Lees meer

Amadeiro - 's-Hertogenbosch

Voormalige telefooncentrale in Den Bosch krijgt een mix van wonen en werken. 

Het nieuwe stukje stad in het Zuidwalkwartier zal bestaan uit een mix van appartementen en stadse woningen van een hoge kwaliteit met een hoog huurderscomfort. In het noordelijke deel komen 62 sociale huurwoningen en in het zuidelijke deel komen 158 middensegment- en vrije sector huurwoningen met ondergronds parkeren. Twee gebouwvleugels rondom het trappenhuis blijven behouden en worden gerenoveerd naar een modern en hoogwaardig kantoorgebouw. De start van deze gebiedsontwikkeling staat gepland voor eind 2020. In 2023 zal het project worden opgeleverd.

Lees meer

Adagio - Den Haag

Woontoren Adagio bestaat uit 268 huurappartementen en circa 1.200m2 aan commerciële ruimte en vormt met zijn 90 meter het hoogste punt van de ontwikkelcombinatie Sonate Spuikwartier. Alle appartementen zullen worden aangeboden in het huursegment. Daarmee levert dit project niet alleen een belangrijke bijdrage aan de uitbreiding van de totale voorraad huurwoningen van Den Haag, maar ook aan de skyline van de stad. Inmiddels is de bouw gestart en wordt Adagio in het eerste kwartaal van 2024 opgeleverd. 

Lees meer

Wilt u meer informatie over onze beleggingen in Nederlands vastgoed?