Wie we zijn

Een goed pensioen in een betere wereld

Elke dag werken we aan een goed pensioen in een betere wereld. Dat doen wij voor ongeveer twee miljoen mensen en circa 38.000 werkgevers in de Metaal & Techniek, Metalektro en Maritieme sector. Wij maken ons sterk voor hun inkomen, nu en later.

Wij werken in het verlengde van pensioenfondsbesturen en sociale partners en bieden onze opdrachtgevers een integrale pensioenpropositie met advisering, vermogensbeheer, communicatie en administratie. Bij ons werken specialisten, techneuten, strategen, consultants en vernieuwers.

We zijn doel- en servicegericht, gaan voor kwaliteit en zijn transparant. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. We vragen ons elke keer weer af hoe ons handelen onze achterban raakt. Hoe we het voor ‘onze’ fondsen en hun deelnemers nog beter kunnen doen, met aandacht voor mens en milieu.

We denken samen met onze opdrachtgevers na over toekomstbestendige oplossingen. Het behalen van een goed rendement tegen zo laag mogelijke kosten staat daarbij voorop, zodat deelnemers van een goed pensioen kunnen genieten in een betere wereld.