Wie we zijn

Een goed pensioen, in een betere wereld 

We leven in een onrustige periode met grote veranderingen. Uitzicht op een waardevast pensioen, dat zowel lokaal als mondiaal positief bijdraagt aan de maatschappij, is daarom belangrijk voor miljoenen Nederlanders. Als fiduciair vermogensbeheerder helpen we pensioenfondsen om de juiste sprongen naar een goed en toekomstbestendig pensioen te maken.  

Bijdragen aan de wereld van morgen begint bij wie je bent als pensioenfonds. Door ons vakmanschap zijn we toonaangevend in het vertalen van de overtuigingen van onze klanten in beleggingsstrategieën. Hierin zijn financieel en maatschappelijk rendement in balans, net als de risico’s en kosten. Het resultaat: unieke en vooral slimme beleggingsportefeuilles die we tot op detail kunnen verantwoorden.  

Onze opdrachtgevers beleggen onder meer in Nederlandse hightechstartups, betaalbare huurwoningen en schone energie. Daarnaast sporen we bedrijven en landen in de portefeuilles van onze klanten aan om ervoor te zorgen dat hun verdienmodel ook in de toekomst fier overeind staat. Zo gebruiken we de kracht van het aandeelhouderschap voor de lange termijn.  

Door onze lange staat van dienst in pensioenbeleggen, kennen we de wereld van de sociale partners goed. We werken op dit moment exclusief voor zeven Nederlandse pensioenfondsen en hanteren geen winstoogmerk. Dit stelt ons in staat om voor de volle honderd procent in het belang van het pensioenfonds te werken en in nauwe samenwerking te komen tot het ideale beleggingsbeleid.  

We noemen dat: fiduciair zoals het bedoeld is.

MN in het kort

  • 7 pensioenfondsklanten 
  • Circa 500 werknemers 
  • Circa €150 miljard onder beheer 
  • Gevestigd in Den Haag 
  • 2 miljoen deelnemers
  • Circa 35.000 werkgevers

Wil je meer weten over werken bij MN?

 Op onze vacaturepagina vind je informatie over onze vakgebieden, arbeidsvoorwaarden, sollicitatieprocedure en natuurlijk onze vacatures. 

Top